Starta när du vill

Är du redo?

16

veckor

84

gympass

Så funkar det

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 12 eller 16 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

 

Kostschemat i originalutförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur och ägg samt olika mjölkprodukter. Om du aktivt väljer bort nötkött och/eller fläskkött kan du fortfarande genomföra programmet med fullgott resultat. Väljer du dessutom även bort kyckling kommer du få äta betydligt enformigare än vad det är tänkt ur ett mentalt perspektiv (dock fortfarande genomförbart).

Du får ett träningsschema som innehåller 65 eller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.

Kickoff sker via inspelade instruktioner samt läsbart material

Inga fysiska träffar sker i detta program.

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

 

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

 

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.

 

Du som deltagare är ansvarig för att hålla oss uppdaterade angående vikt och känsla genom hela programmet så att vi hinner justera kosten i tid (justera = alltid MER att äta).

 

När du väljer Starta när du vill så tar du alla kostnader själv som finns vid uppstart av programmet. Dessa kostnader fördelas annars på en hel grupp, vilket är anledningen till att Starta när du vill är så pass mycket dyrare än våra övriga program.

 

Du kommer bli erbjuden att ingå i en Facebookgrupp med fler Starta när du vill deltagare (om det är fler igång just när du valt att köra). I denna grupp har ni då olika startdatum vilket gör att någon kan vara i vecka 1 medans en annan är i vecka 16.

 

Den gruppkänsla som många får i våra andra grupper uteblir ofta när man genomför 16WOH via Starta när du vill. I övrigt är det exakt samma program vad gäller träning, kost och coaching.

 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till Starta när du vill. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

 

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.
Magnus Hedman

Anmälan

Starta när du vill
  • Personuppgifter & ort/datum
  • Betalsätt & villkor
Namn
Namn
´
Kickoff
Antal veckor