ÄR DU REDO?

Att tänka på innan anmälan

16 Weeks of Hell® jobbar enbart med att inspirera, motivera och coacha deltagare. Vi jobbar inte med att övertala någon vilket gör att om du är det minsta tveksam ska du inte anmäla dig till detta.

Det ligger på ditt ansvar att ha tät kontakt med oss under programmet så vi får möjlighet att i tid justera ditt kostschema, med justera menar vi alltid att du får mer att äta. I slutändan vill vi att alla deltagare äter så mycket det bara är möjligt. Vi har deltagare som äter 4500 kcal/dag under det vi kallar för deff.

Viktigt att komma ihåg är att du inte ska äta mer än vad vi rekommenderar, men du FÅR inte under några som helst omständigheter äta mindre än vad vi rekommenderar. Mer är inte bra men mindre kan vara farligt. Vi väljer att lita på folk och väljer du som deltagare att ljuga för oss ligger det ansvaret på dig.

Om du har haft eller är det minsta orolig för att få någon form av ätstörning ska du tänka dig för väldigt noga innan du anmäler dig till 16WOH eller annat liknande program där din kost är uppstyrd. Ansvaret för om 16WOH är rätt för just dig ligger hos dig som individ, det beslutet varken kan eller vill vi ta åt dig.

Vi äter ingen Keto diet, vi äter enl 16WOHs principer och hamnar i ketostillstånd under delar av programmet.

Vi äter inte enl klassiska periodiskFasta principen, vi äter enl 16WOH principen vilket påminner om klassisk periodisk fasta.

Vi tar aldrig bort kolhydraterna helt ur kosten, mängden kolhydrater varierar mellan de fyra blocken som kosten är indelad i och skillnaden från individ till individ vad gäller mängden kolhydrater är väldigt stor.

Kostnad & Betalning

Om prisbilden känns fel så har vi full respekt för det och du ska då givetvis inte anmäla dig till 16WOH.

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

Genomförande

Vi rekommenderar att ha tillgång till ett fullutrustat gym eftersom träningsschemat är utformat utifrån det. Det finns givetvis alternativa övningar till de mest avancerade övningarna ni möjligtvis har sett via våra sociala medier. Det finns en spellista med övningar att använda sig av de gånger du som deltagare inte har tillgång till fullutrustat gym i samband med till exempel resor. Att genomföra hela programmet med hjälp av denna spellista är möjligt men inget vi rekommenderar, det beslutet ligger på ditt ansvar att ta.

Över 97% av våra deltagare har helt ”vanliga liv” med familj, heltidsarbete med mera.

Att genomföra 16WOH kommer ta tid och kräva planering, disciplin och motivation. Efter programmet kommer du få konkreta tips och ideér om hur du ska bibehålla din nyvunna fysik. Det kommer krävas kloka aktiva val från din sida och ansvaret ligger till 100% på dig att göra just det. Du köper inte coaching eller support på livstid via 16WOH.

I slutändan hoppas vi att du hittar din balans i livet vad gäller träning och kost och jag vill vara tydlig med att inställningen från 16WOH är alltid att deltagarna ska äta så mycket det bara är möjligt, ju mer bra energi du kan tillföra kroppen ju bättre förutsättningar får du att vara fysisk aktiv och syssla med just det som du finner glädje i.

Sist men inte minst, vi bygger fysik, vi bantar inte och är du enbart ute efter att tappa vikt finns det mycket bättre hjälp att få än vad 16WOH kommer erbjuda och stå för.

Tony Andersson V.D
Grundare och Coach 16 Weeks of Hell®

Har du bestämt dig?

Har du bestämt dig?

Har du bestämt dig?