Here we go again

Here we go again – 16 veckor

Endast för dig som genomfört 16 Weeks of Hell

Detta program är för dig som gillar och uppskattar det uppstyrda inom 16WOH men som samtidigt vill/behöver lära dig lite mer om hur vi faktiskt ska hitta den där berömda balansen i livet mellan träning, bra kost och allt det där vi vill ”unna” oss.

Det kommer finnas mer utrymme för att flytta gympass, dra ner på tiden vad gäller gympass och PW vid de tillfällen just du behöver göra det pga ”livet”.

De ”ätfönster” som erbjuds de flesta veckorna kan även de flyttas så det passar just din vecka så bra som möjligt.

Det individuella utrymmet för att flytta/anpassa efter just ditt liv är klart större under detta program men tro inte att ”allt” kommer gå att anpassa. Det är trots allt 16WOH du väljer att genomföra igen.

Så funkar det

Enbart nykomponerande gympass! En blandning av övningar ni känner igen från 16WOH (så klart) och en del nya övningar som går i 16WOH:s tecken (övningar som Tony ständigt använder sig av).

 

Det är långa pass i grunden (eftersom Tony gillar det), men det gäller att prioritera så passen blir genomförda vilket gör att vissa av er kommer använda er av möjligheten att korta ner passen genom att ta bort 1-3 övningar/muskelgrupp de gånger det behövs.  

 

Tydligare periodisering av muskelgrupper där helkropp, ben, rygg och mage har sina tydliga perioder där vi lägger lite extra kraft på just de muskelgrupperna. Men givetvis tränar vi hela kroppen genom hela programmet. 

PW=Varje dag! Ni trodde väl inget annat?! 45-75 min där du som individ väljer den tidslängd som passar dig bäst just den dagen. 

 

Löpning/cykel/simning eller liknande = 34 pass på dessa 112 dagar där vi helt enkelt kör dubbla Cardiopass den dagen. 

 

Hälften av dem är 20-25 min.

 

Andra hälften är 35-50 min.

Fyra föreläsningar med Tony där aktuella ämnen tas upp. 

 

Träff nr 1 - kickoff och föreläsning ca en vecka innan uppstart. Denna träff sker fysiskt i Stockholm om vi anser att det är möjligt. 

 

Träff 2 - digital efter ca 4 veckor via ZOOM.

 

Träff 3 - digital efter ca 9 veckor via ZOOM.

 

Träff 4 - dag 112. Fysisk träff i Stockholm om vi anser att det är möjligt.

 

Observera att det inte sker någon calipermätning i samband med dessa träffar. 

Vi använder oss av de nyaste kostscheman som vi har inom 16WOH, men nu kommer vi ha betydligt fler ”ätfönster” under veckorna och våra rena deffperioder kommer vara betydligt kortare. 

 

Tony kommer även bjuda på några av sina allra bästa recept inför dessa ätfönster. Bl.a. världens godast lasagne och troligen världens enklaste Carbonara.  

 

Kostschemat innehåller dessutom tips om andra mellanmål än de vi tidigare har presenterat.  

 

Kostblocken kommer vara betydligt kortare denna gång (mellan 1-3 veckor åt gången) och vi kommer sträva efter att verkligen lära oss att få in rutiner som kommer hålla för all framtid. 

 

Det kommer med andra ord finnas gott om utrymme för en kebab med jämna mellanrum, en kylskåpskall Marabou de flesta fredagar och även, för er som njuter av det, ett glas vin till maten någon gång i veckan (inte alla veckor men de flesta) .

 

Matvideos - ni är vana vid att se våra videos från gymmet, under dessa veckor kommer ni även få en hel del matvideos där Tony ger er enkla och tydliga tips på allt från själva matlagningen till smarta tips om mellanmål mm. 

Viktrapportering sker enbart om du vill/behöver det. 

 

Nu jobbar vi främst mot känslan du har i kroppen och eftersom du redan genomfört 16WOH så har du bra koll på hur kroppen känns vid en viss vikt. Vikten är sekundär i slutändan och det ska vi till fullo lära oss förstå under dessa veckor. 

 

Du/ni som vill maxa er fettförbränning/ viktnedgång kommer givetvis kunna göra det även denna gång inom ramen för vad vi erbjuder, men det är absolut inte någon prioritet från våran sida.

Sluten Facebookgrupp precis som tidigare, och under den första omgången kommer Tony personligen följa programmet till 100% och vara betydligt mer aktiv i denna grupp än vad han annars är. 

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

 

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

Våra fortsättningsprogram är till för dem som vill lära sig mer, fortsätta utmana sig eller bara helt enkelt trivs i vårt sällskap och vill in i den åtråvärda "16WOH bubblan" igen.

Tony Andersson

Anmälan

Here we go again
  • Ort/datum
  • Personuppgifter
  • Betalsätt & villkor
Välj datum
För att kunna anmäla dig till något av våra fortsättningsprogram MÅSTE du ha genomfört 16 Weeks of Hell vid ett tidigare tillfälle.