8 veckors inkl. gruppsamtal

8 veckors med kbt-inriktade gruppsamtal

Endast för dig som genomfört 16 Weeks of Hell

Träningsupplägget är exakt detsamma som under det vanliga 8 veckors programmet. Skillnaden i detta upplägg är att vi dessutom fokuserar mycket på mental coachning i form av digitala gruppträffar en gång/vecka (via Zoom) där vi lägger fokus på att hitta strategier till att behålla ett sunt förhållningssätt till kosthållning och träning. Via digitala träffar och samtal lär vi oss förstå vad som ligger bakom vissa av våra val vad gäller mat och kosthållning och det viktigaste, hur kan/bör vi tänka istället?

Detta är för dig som känner att du vill ha mer kunskap angående vad som ligger bakom vissa beslut som i sin tur leder till oönskad fysisk status pga. kosthållningen, som vill byta ut dina till synes irrelevanta beslut till aktiva beslut samt få hjälp med att hitta mentala redskap till att inte återfalla i gamla oönskade vanemönster.

För att delta här måste du dels vara motiverad men även ”öppen” för att ta till dig ny kunskap och ha en äkta vilja att förändra ditt invanda beteende.

Det är enormt viktigt att du går in i detta med en inställning att utvecklas och inte hitta genvägar till att ditt nuvarande förhållningssätt ska fortsätta fungera trots att du vet att det inte gör det.

Gruppsamtalen utgår från kognitiv beteendeterapi, KBT, och leds av Annabeth Hall som är utbildad beteendevetare och som har en lång erfarenhet av att jobba med kbt-inriktade samtal med människor som vill genomföra och bibehålla en livsstilsförändring. Tony finns givetvis med i bakgrunden vad gäller 16WOHs grundtänk men det extra, och det professionella utförande vad gäller samtalen och upplägget av de fysiska träffarna, ägs av Annabeth. Träffarna sker digitalt via Zoom på onsdagar kl. 17-18.30.

Så funkar det

Vi jobbar igenom block 2, 3, 4, och 5.

Vecka 1: Proteinfasta (det vi tidigare kallade periodisk fasta )

 

Vecka 2-4: Deff omg 1

 

Vecka 5: ProteinFasta omg 2

 

Vecka 6-8: Deff omg 2

PW varje dag och en rekommendation att köra dubbla PW alla dagar man har energi till det, främst gymfria dagar.

Träffarna sker digitalt via Zoom på onsdagar kl. 17-18.30.

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

 

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

Våra fortsättningsprogram är till för dem som vill lära sig mer, fortsätta utmana sig eller bara helt enkelt trivs i vårt sällskap och vill in i den åtråvärda "16WOH bubblan" igen.

Tony Andersson

Anmälan

8 veckors gruppsamtal
  • Ort/datum
  • Personuppgifter
  • Betalsätt & villkor
Välj datum
För att kunna anmäla dig till något av våra fortsättningsprogram MÅSTE du ha genomfört 16 Weeks of Hell vid ett tidigare tillfälle.