Good enough

Good enough – 26 veckor

Endast för dig som genomfört 16 Weeks of Hell

Vi får ibland frågan från tidigare deltagare vad som är minsta möjliga ansträngning och disciplin men som ändå ger en aktiv och hälsosam livsstil.

Så här har ni Good Enough – ett program som innehåller det Tony anser är minsta möjliga nivå av kost och träning för att upprätthålla en aktiv och hälsosam livsstil.

Du ska inte förvänta dig att du kommer maximera din fysiska kapacitet. För att göra det måste du träna ofta, mycket, hårt och rätt. Du kommer heller inte äta 100% strikt vilket kommer påverka din fysiska utveckling negativt (dvs inte optimera din fysiska utveckling). Men i gengäld får du möjlighet att njuta av ”livets goda” som inte alltid är perfekt för din kropp men som många av oss ändå vill ha i våra liv.

Så funkar det

Originalprogrammet kommer innebära att du aktiverar varje muskelgrupp 2 ggr på en 10 dagars period.

 

Det kommer i sin tur innebära 4 gympass på 10 dagar. 

 

Möjligheten att justera så det blir fler och då kortare gympass under dessa 10 dagar kommer att erbjudas.

 

Även perioder av mer träning kommer presenteras men, och det är viktigt, fokus ligger på att du ska jobba in tänket 2 ggr/muskelgrupp på 10 dagar 

 

Gympassen kommer presenteras tydligt i appen men samtidigt med så pass många alternativa övningar att ni själva kommer kunna variera dessa pass vad gäller övningar i oändlighet.

 

Men tydligheten från 16WOH kommer ni alla känna igen och uppskatta. 

PW= varje dag, men nu är 45 min att betrakta som en fullvärdig PW.

Vi jobbar in tänket 80-20 över tid. Dvs 80% av allt du äter ska vara av perfekt kvalité och ingredienser som är bra för din kropp. Detta gör att 20 % kan vara lite vad som helst. 

Sedan kommer det per automatik att visa sig om just du ”tål” 80-20 som fördelning eller om det kanske är 85-15 som gäller eller om du t.o.m. kan gå åt andra hållet och tåla 75-25 eller liknande. Detta kommer vi att hjälpa till med och vägleda er i.

 

Vi ska dessutom få er att tänka till och kanske tänka om utifrån vad det innebär att ”äta vad man vill”. Målsättningen är att även inom det hitta ingredienser som är bra för oss.

 

Kostschemat kommer givetvis vara mycket enkelt att följa eftersom vi vet att de flesta av er uppskattar tydligheten. Men det kommer finnas stort utrymme för egna kloka beslut inom det upplägg vi presenterar. Vi vill ju att ni aktivt börjar planera kosten utifrån livet och får helheten att fungera. 

 

Vi kommer dessutom komma med några tydliga och konkreta tips/tankar på hur man kan agera inför storhelger, viktiga fester och liknande så vi alla kan njuta av dessa tillfällen med gott samvete precis som det ska vara. 

Ni får tillgång till tre digitala liveföreläsningar med Tony. Föreläsningarna spelas även in så ni kan titta i efterhand.

 

Det här är programmet för dig som vill ta reda på hur lite du kan träna men ändå ha en god fysik. För dig som vill ta reda på hur ”slarvigt” du kan äta men ändå vara viktstabil och betraktas som hälsosam. 

 

Det här är ett program för dig som gillar strukturen som 16WOH står för. 

 

Och återigen det här är vad Tony anser är minsta möjliga nivå när det kommer till kost och träning när det gäller att ha en aktiv och hälsosam livsstil.

 

Följande mening kanske låter ”hård” eller orättvis, men jag anser att den som inte är redo att lägga ner den tid och engagemang som detta program kräver inte är redo att prioritera sin egen hälsa. Och varför man då inte är redo att prioritera sin egen hälsa är en frågeställning vi garanterat kommer diskutera under dessa 26 veckor. 

 

Ofta handlar det om felprioriteringar, slöhet eller oförmåga pga någonting annat (sockerberoende, mental ohälsa eller liknande). Och det räcker med att du har en av dessa tre saker för att du måste inse att du behöver ta tag i just det som är problemet för att skapa en hållbar framtid. Att enbart förlita sig på vilja och pannben är inte hållbart för all framtid. 

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

 

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

Våra fortsättningsprogram är till för dem som vill lära sig mer, fortsätta utmana sig eller bara helt enkelt trivs i vårt sällskap och vill in i den åtråvärda "16WOH bubblan" igen.

Tony Andersson

Anmälan

Good Enough
  • Ort/datum
  • Personuppgifter
  • Betalsätt & villkor
Välj datum
För att kunna anmäla dig till något av våra fortsättningsprogram MÅSTE du ha genomfört 16 Weeks of Hell vid ett tidigare tillfälle.