7 veckors

7 tuffa veckor

Endast för dig som genomfört 16 Weeks of Hell

Varmt välkomna tillbaka till 16WOH, även om det denna gång enbart är under 7 veckor som vi får umgås. Då ni alla redan har genomgått 16WOH utgår vi från att vi inte behöver förklara grundprincipen vad gäller PW, kost, gym eller coaching.

Den stora skillnaden mellan 16 veckors originalprogrammet och detta 7 veckors är att detta inte är något som vi tror är realistiskt att leva utifrån. Dessa 7 veckor är extremt tuffa och kommer kräva allt av er. Ni som förväntar er någon form av realistisk belastning kommer bli besvikna. Detta är extremt och på gränsen till genomförbart en utmaning modell stor.

Alla coacher kommer ta noll hänsyn till den tiden detta kommer att ta för er. Vi vill inte höra talas om några ursäkter vad gäller ”tid”, och det är upp till er att planera och lösa den tiden det kommer ta.

Vi vill och kommer fokusera till 100% att motivera er, att hjälpa er flytta gränser samt givetvis ge er all tänkbar support som gör att ni kommer ta er igenom dessa tuffa veckor. Vi kommer lägga exakt noll tid och energi på att ”övertala” er att genomföra detta. Vill ni inte så ligger det på ert ansvar.

Så funkar det

Du tränar 4 dagar och vilar 1 dag genom hela programmet.

 

Övningar ni känner igen men nya pass vad gäller sammansättningen av passen och muskelgrupper.

PW varje dag och även dubbla PW:s vissa dagar.

 

Löpning 3 av 5 dagar.

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

 

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

Våra fortsättningsprogram är till för dem som vill lära sig mer, fortsätta utmana sig eller bara helt enkelt trivs i vårt sällskap och vill in i den åtråvärda "16WOH bubblan" igen.

Tony Andersson

Anmälan

7 veckors
  • Ort/datum
  • Personuppgifter
  • Betalsätt & villkor
Välj datum
För att kunna anmäla dig till något av våra fortsättningsprogram MÅSTE du ha genomfört 16 Weeks of Hell vid ett tidigare tillfälle.