Distansprogrammet

Är du redo?

16

veckor

84

gympass

Så funkar det

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 16 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

 

Kostschemat i originalutförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur och ägg samt olika mjölkprodukter.

 

Om du aktivt väljer bort nötkött och/eller fläskkött kan du fortfarande genomföra programmet med fullgott resultat. Väljer du dessutom även bort kyckling kommer du få äta betydligt enformigare än vad det är tänkt ur ett mentalt perspektiv (dock fortfarande genomförbart).

Du får ett träningsschema som innehåller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.

Du kommer under dessa 16 veckorna tillhöra en onlinegrupp där all information sker löpande under programmets gång. Denna grupp ser vi som ett digitalt omklädningsrum med en positiv anda där vi peppar och stöttar varandra.

Inga fysiska träffar sker i distansprogrammet.

Vi bestämmer startdatum och det är de datum vi bestämt som gäller, funkar inte dessa datum av någon anledning så är det programmet Starta När Du Vill som gäller.

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

 

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

 

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.

 

Du som deltagare är ansvarig för att hålla oss uppdaterade angående vikt och känsla genom hela programmet så att vi hinner justera kosten i tid (justera = alltid MER att äta).

 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till distansprogrammet. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

 

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.
Magnus Hedman

Anmälan

Distansprogrammet
  • Ort/datum
  • Personuppgifter
  • Betalsätt & villkor
Välj datum