add_action( 'wpforms_wp_footer_end');

16 Weeks of Hell®

Starta när du vill

112 dagar

som förändrar ditt liv

Starta när du vill

Längd: 12 eller 16 veckor

Totalpris: 25 000 kr

Tillgängligt via videoinstruktioner

KOSTSCHEMA FÖR 16 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 16 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur  och ägg samt olika mjölkprodukter.
Om du aktivt väljer bort nötkött och/eller fläskkött kan du fortfarande genomföra programmet med fullgott resultat. Väljer du dessutom även bort kyckling kommer du få äta betydligt enformigare än vad det är tänkt ur ett mentalt perspektiv (dock fortfarande genomförbart).

Att välja bort även fisk och skaldjur är inget alternativ.Vi har med andra ord inget kostschema som är 100% veganskt eller vegetariskt och vi kan i nuläget inte rekommendera att du som önskar det genomför 16 Weeks of Hell®.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.


KICKOFF

Kickoff sker via inspelade instruktioner samt läsbart material


ÖVRIGT

Vi vill vara tydliga med att via detta alternativ så missar du som deltagare det positiva med att tillhöra en grupp som genomför det samtidigt, det är ett aktivt val du måste vara medveten om.

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.

Priset på denna tjänst är högre eftersom du som Starta När Du Vill deltagare står för vissa omkostnader själv, kostnader som annars delas på en hel grupp. Om priset inte känns prisvärt ska du inte välja detta alternativ.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

16 Livsomvändande veckor

”Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.”

Magnus Hedman

16 weeks

ANMÄLAN – STARTA NÄR DU VILL

(totalpris 25 000 kr)