fbpx add_action( 'wpforms_wp_footer_end');

16 Weeks of Hell®

Är du redo?

112 dagar

som förändrar ditt liv

Orginalprogrammet

Längd: 16 veckor

Anmälningsavgift: 2 500 kr

Deltagaravgift: 10 000 kr

Totalpris: 12 500 kr

 

KOSTSCHEMA FÖR 16 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 16 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur  och ägg samt olika mjölkprodukter.
Om du aktivt väljer bort nötkött och/eller fläskkött kan du fortfarande genomföra programmet med fullgott resultat. Väljer du dessutom även bort kyckling kommer du få äta betydligt enformigare än vad det är tänkt ur ett mentalt perspektiv (dock fortfarande genomförbart).

Att välja bort även fisk och skaldjur är inget alternativ.Vi har med andra ord inget kostschema som är 100% veganskt eller vegetariskt och vi kan i nuläget inte rekommendera att du som önskar det genomför 16 Weeks of Hell®.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.


TRÄNINGSGRUPP

Du kommer under dessa 16 veckorna tillhöra en onlinegrupp där all information sker löpande under programmets gång. Denna grupp ser vi som ett digitalt omklädningsrum med en positiv anda där vi peppar och stöttar varandra.


FYSISKA TRÄFFAR

Kick-Off sker på bestämda platser. Välj den plats och det startdatum som passar dig bäst. Du behöver alltså inte bo på orten. Vi erbjuder tre fysiska träffar som genomförs om vi anser att det är möjligt. På dessa träffar går vi igenom programmets upplägg för att tydliggöra programmet i samband med programstart. I samband med Kick-Offen sker en invägning och mätning.

Halvtidsträff sker på bestämda platser efter cirka 8 veckor av programmet. Under halvtidsträffen sker återigen en vägning och mätning. Vi kommer gå igenom den andra halvan av programmet.

Slutträff sker sista dagen av programmet på bestämda platser. Under denna träff sker en slut-vägning och mätning och vi summerar och utvärderar tillsammans programmet.


ÖVRIGT

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till orginalprogrammet. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Faktura på anmälningsavgiften kommer att sändas till den mailadress du anger i anmälan. Anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.

Deltagaravgiften kan delas upp på 4 betalningar (4 st fakturor: 1 per månad. Första fakturan sänds samma månad som anmälan sker med 10 dagars betalningsvillkor). Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart. Fakturaavgift vid delbetalning tillkommer på 50 kr/faktura.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! Säljaren (16 weeksofhell) informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgift eller anmälningsavgift.

Angående Corona/Covid–19 och dess påverkan på vårt program så hänvisar vi till Force Majeure (generellt sett oförutsebara extraordinära händelser som inträffar på grund av en oundviklig yttre kraft).

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

16 Livsomvändande veckor

”Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.”

Magnus Hedman

16 weeks

ANMÄLAN


Stockholm, 16 jan – S L U T S Å L T