fbpx add_action( 'wpforms_wp_footer_end');

OM OSS

Tony Andersson

Tony Andersson

VD, Grundare och Coach

Efter att ha tränat traditionellt på gym från 25 års åldern med fokus på att lyfta tungt, sätta pers i bänkpress (165,5 kg), stod Tony inför sin 40 års dag med känslan av att träning och kost var ok. Kanske t.o.m. bra i jämförelse med vad som brukar anses normalt. Den inre känslan sa dock något helt annat. Något saknades och den sista ”nivån” fanns inte där.

Efter att ha rannsakat sig själv och gjort en översyn över både kost, träning, vila samt analyserat egen kunskap och forskningsläge satte Tony ihop ett upplägg inför sin 40 årsdag (som då låg ca 8 månader fram i tiden).

Med detta upplägg som grund tog sig Tony till nästa nivå i sin fysiska utveckling och på 40 årsdagen var fysiken bättre än någonsin. Sedan dess har detta varit en helt naturlig livsstil och konceptet/upplägget har hela tiden utvecklats till att bli dagens 16 Weeks of Hell®.

 

Idrottsbakgrund:

Ishockeyspelare upp till 20 års åldern med IK Westmannia Köping. Inför varje höst finns det fortfarande delar i kroppen som tror det är en ny säsong på gång.

Fotboll som spelare och ledare i många klubbar. Bland annat Munktorp BK, Köping FF, Motala AIF, IK City Eskilstuna och Sandvikens IF. Höjdpunkten än så länge i karriären var när Sandvikens IF slog ut ett chockat AIK fotboll ur Svenska cupen 2013.

Robert Andersson

Robert Andersson

Ekonomiansvarig

Med en träningsvilja, träningstålighet och styrka som få, är det enbart kosten som hindrat fysisk toppform de senaste åren. När kosten nu är i harmoni, både inspirerar och imponerar Robert på samtliga som får ta del av hans tidiga morgonträningarna och den järnvilja han visar upp både i och utanför gymmet. Att kombinera denna träningsmängd med sambo, tre barn samt en kraftig dos av ”arbetsnarkomani” är inget annat än beundransvärt.

 

Idrottsbakgrund:

Ishockey i IK Westmannia Köping upp till junioråldern.

Fotboll i Munktorps BK som pojk, junior och seniorspelare.

Junior samt Damlagstränare i Munktorps BK.