fbpx

16 WEEKS OF HELL

Nueva Andalucía/
Marbella

112 dagar

som förändrar ditt liv

Längd: 16 veckor (20 okt – 8 feb)

Anmälningsavgift: 2 500 kr

Deltagaravgift: 11 250 kr

Totalpris: 13 750 kr

 

16 Weeks of Hell kommer till Spanien och har valt vackra Nueva Andalucía/Marbella som plats för de fysiska träffarna. Hela programmet är på svenska.

 

KICK OFF & FYSISKA TRÄFFAR

Kick-Off sker under två dagar: fredagen 27 sept och lördagen 28 sept. På fredag eftermiddag (från ca kl. 17:30) går vi igenom hela upplägget med hela gruppen. Dessutom sker en individuell invägning/inmätning tillsammans med din coach. På lördag förmiddag (från ca kl 09:30) har vi praktisk genomgång på gymmet samt teknikgenomgång gällande Power walk.

Vid uppstart 20 oktober sker ingen fysisk träff, utan du som deltagare startar programmet där du bor. Som deltagare behöver du alltså inte bo i Nueva Andalucía/Marbella, men du förbinder dig till tre stycken fysiska träffar på orten. 

Halvtidsträff sker onsdagen 11 december och slutträffen är lördagen 8 februari 2020. Under slutträffen sker en slutvägning, mätning och vi summerar och utvärderar tillsammans programmet.

 

KOSTSCHEMA FÖR 16 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 16 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur  och ägg samt olika mjölkprodukter.
Om du aktivt väljer bort nötkött och/eller fläskkött kan du fortfarande genomföra programmet med fullgott resultat. Väljer du dessutom även bort kyckling kommer du få äta betydligt enformigare än vad det är tänkt ur ett mentalt perspektiv (dock fortfarande genomförbart).

Att välja bort även fisk och skaldjur är inget alternativ.Vi har med andra ord inget kostschema som är 100% veganskt eller vegetariskt och vi kan i nuläget inte rekommendera att du som önskar det genomför 16WOH.

 

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.

 

TRÄNINGSGRUPP

Du kommer under dessa 16 veckorna tillhöra en onlinegrupp där all information sker löpande under programmets gång. Denna grupp ser vi som ett digitalt omklädningsrum med en positiv anda där vi peppar och stöttar varandra.

 

ÖVRIGT

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach. Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

Att genomföra 16 Weeks of Hell är tufft! Alla kan genomföra det, men inte alla klarar av det. Är du det minsta tveksam och inte redo att göra en förändring på riktigt så ska du heller inte anmäla dig. Resultaten som deltagarna uppnår är enorma, imponerande och livsomvälvande men det sker inte utan ansträngning.

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald (faktura på anmälningsavgiften kommer att sändas till den mailadress du anger i anmälan). Anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.

Deltagaravgiften kan delas upp på 4 betalningar. Minst 25% ska vara betalt innan uppstart.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! Säljaren (16 weeksofhell) informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgiften.

16 Livsomvändande veckor

“Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.”

Magnus Hedman

16 weeks

ANMÄLAN

Det går inte längre att anmäla sig till 16 Weeks of Hell – Nueva Andalucía/Marbella.