fbpx add_action( 'wpforms_wp_footer_end');

16 Weeks of Hell®

Nu med vegansk kosthållning

112 dagar

som förändrar ditt liv

Distansprogrammet, vegansk kosthållning

Längd: 16 veckor

Anmälningsavgift: 2 500 kr

Deltagaravgift: 9 375 kr

Totalpris: 11 875 kr

KOSTSCHEMA FÖR 16 VECKOR

16 WeeksOfHell erbjuder nu, efter stor efterfrågan, möjligheten att genomföra 16WOH med vegansk kosthållning.

Vi vill vara tydliga med att programmet, i grund och botten, bygger på hur Tony Andersson (VD / grundare) äter till vardags. Tony äter inte en vegansk kosthållning och förespråkar en kosthållning med animaliskt protein. Tillika förespråkar Tony och 16WOH de fördelar man får genom att äta animaliskt protein, i jämförelse med protein från växtriket.

Lika tydliga som vi är med ovanstående text önskar vi även att vara med följande mening; vi har full respekt för de som väljer att leva med en vegansk eller vegetarisk kosthållning.

Med tanke på den efterfrågan som har funnits de senaste åren, är vi nu väldigt glada för att kunna erbjuda möjligheten att genomföra 16WOH med vegansk kosthållning.

Från och med våren 2022 erbjuder vi ett vegansk kostschema som bygger på det kostschemat som Fia Jobs använde när hon genomförde 16WOH under 2021.

Fia kommer även att ingå i vårt coachteam, från och med våren 2022, med ansvar för kosten under deltagarnas genomförande.

Vårt veganska kostschema kommer, till en början, innehålla ultraprocessade proteinkällor.

Det dessa proteinkällor har gemensamt är att de har en hög proteinhalt och ett lågt antal kalorier, till skillnad från mer naturliga veganska proteinkällor som oftast innehåller mer kolhydrater än protein.

Som alltid vill vi även påpeka att du endast ska anmäla dig till 16WOH om det känns helt rätt, för just dig. Känner du dig tveksam, eller tycker att ovanstående text känns otydlig, så ska du inte anmäla dig till programmet.


TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.


TRÄNINGSGRUPP

Du kommer under dessa 16 veckorna tillhöra en onlinegrupp där all information sker löpande under programmets gång. Denna grupp ser vi som ett digitalt omklädningsrum med en positiv anda där vi peppar och stöttar varandra.


FYSISKA TRÄFFAR

Inga fysiska träffar sker i distansprogrammet men det ingår tre digitala träffar: Kickoff, halvtidsträff samt slutträff. Dessa sker digitalt via Zoom.


STARTDATUM

Vi bestämmer startdatum och det är de datum vi bestämt som gäller, funkar inte dessa datum av någon anledning så är det programmet Starta När Du Vill som gäller.


ÖVRIGT

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.
Du som deltagare är ansvarig för att hålla oss uppdaterade angående vikt och känsla genom hela programmet så att vi hinner justera kosten i tid (justera = alltid MER att äta).

Fia Jobs som är ansvarig för själva kostschemat kommer finnas tillgänglig 12h/vecka för frågor ang kostschemat.

Coachning i övrigt har ni deltagare 7 dagar i veckan mellan kl 06:00 – 22.30.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!


BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Se fullständiga betalningsvillkor här.

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

16 Livsomvändande veckor

”Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.”

Magnus Hedman

16 weeks

ANMÄLAN

Digital Kickoff: 25 jan