fbpx add_action( 'wpforms_wp_footer_end');

16 Weeks of Hell®

Danish Edition

12 veckor

som förändrar ditt liv

Danish Edition

Längd: 12 veckor

Anmälningsavgift: 2 500 kr

Deltagaravgift: 9 375 kr

Totalpris: 11 875 kr

 

VARFÖR 12 VECKOR?

Svaret är enkelt, vi upplever en enorm efterfrågan på ett något kortare program och efterfrågan kommer främst från länder utanför Sveriges gränser och allra tydligast från just Danmark.

Så av den enkla men tydliga anledningen har vi tagit fram ett 12 veckors program som innehåller samma principer som 16 veckors.

12 veckors är uppbyggt på samma sätt som 16 veckors, allt är exakt likadant förutom längden.

Rent konkret innebär det att ”startsträckan” i programmet är kortare vilket ställer ännu högre krav på dig som deltagare att verkligen ta till dig all information så du får en bra start. Den perioden i programmet som kan beskrivas som ”mitten” är även den kortare och slutligen så är sista ”blocket” en vecka kortare.

Du som deltagare kommer givetvis uppnå strålande resultat även under 12 veckor, men lika självklart är det att 16 veckor ger dig ännu bättre förutsättningar att bygga fysik.

KOSTSCHEMA FÖR 12 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 12 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

Kostschemat i original utförande innehåller nötkött, fläskkött, kyckling, fisk, skaldjur  och ägg samt olika mjölkprodukter.
Om du aktivt väljer bort nötkött och/eller fläskkött kan du fortfarande genomföra programmet med fullgott resultat. Väljer du dessutom även bort kyckling kommer du få äta betydligt enformigare än vad det är tänkt ur ett mentalt perspektiv (dock fortfarande genomförbart).

Att välja bort även fisk och skaldjur är inget alternativ. Vi har med andra ord inget kostschema som är 100% veganskt eller vegetariskt och vi kan i nuläget inte rekommendera att du som önskar det, genomför 16 Weeks of Hell®.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 65 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.

TRÄNINGSGRUPP

Du kommer under dessa 12 veckorna tillhöra en onlinegrupp där all information sker löpande under programmets gång. Denna grupp ser vi som ett digitalt omklädningsrum med en positiv anda där vi peppar och stöttar varandra.

FYSISKA TRÄFFAR

Inga fysiska träffar sker i 12 veckors programmet.

STARTDATUM

Vi bestämmer startdatum och det är de datum som vi bestämt som gäller. Funkar inte dessa datum av någon anledning, så är det programmet Starta När Du Vill som gäller (12 veckors är tillgängligt även här).

ÖVRIGT

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.
Du som deltagare är ansvarig för att hålla oss uppdaterade angående vikt och känsla genom hela programmet så att vi hinner justera kosten i tid (justera = alltid MER att äta).
Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till distansprogrammet. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna.

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är bindande och kommer att faktureras enligt gällande betalningsvillkor. Faktura på anmälningsavgiften kommer att sändas till den mailadress du anger i anmälan. Anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.

Deltagaravgiften kan delas upp på 4 betalningar (4 st fakturor: 1 per månad. Första fakturan sänds samma månad som anmälan sker med 10 dagars betalningsvillkor). Betalning skall vara oss tillhanda innan uppstart. Fakturaavgift vid delbetalning tillkommer på 50 kr/faktura.

Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler – Vi informerar härmed att ångerrätten inte gäller! Säljaren (16 weeksofhell) informerar dig härmed om att ångerrätten inte gäller ditt köp. Fritidsaktiviteter som utförs på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod, är ej berättigade till någon ångerrätt och genererar ingen återbetalning av deltagaravgift eller anmälningsavgift.

Angående Corona/Covid–19 och dess påverkan på vårt program så hänvisar vi till Force Majeure (generellt sett oförutsebara extraordinära händelser som inträffar på grund av en oundviklig yttre kraft).

16 Weeks of Hell® är ett registrerat varumärke.

16 weeks

ANMÄLAN

Danish Edition, 12 veckor


4 sept, 2021 – S L U T S Å L T


4 sept, 2021 – S L U T S Å L T