fbpx

16 Weeks of Hell

Är du redo?

112 dagar

som förändrar ditt liv

Längd: 16 veckor

Anmälningsavgift: 2 500 kr

Deltagaravgift: 9 375 kr

Totalpris: 11 875 kr

 

KOSTSCHEMA FÖR 16 VECKOR

Du får ett kostschema som inkluderar exakt vad du ska äta varje dag under 16 veckor. Alla måltider är näringsinnehållsberäknade och inkluderar tydliga recept så du enkelt kan följa kostschemat och laga måltiderna i hemmet.

TRÄNINGSSCHEMA

Du får ett träningsschema som innehåller 84 gympass med tydliga instruktionsvideos för varje övning. Konditionsträning sker dagligen i form av 45 – 75 minuters Powerwalk eller annan konditionsträning enligt överenskommelse med din Coach.


TRÄNINGSGRUPP

Du kommer under dessa 16 veckorna tillhöra en onlinegrupp där all information sker löpande under programmets gång. Denna grupp ser vi som ett digitalt omklädningsrum med en positiv anda där vi peppar och stöttar varandra.


FYSISKA TRÄFFAR

Kick-Off sker på bestämda platser. Välj den plats och det startdatum som passar dig bäst. Du behöver alltså inte bo på orten, men du förbinder dig till tre stycken träffar på de bestämda platserna. Här går vi igenom programmets upplägg för att tydliggöra programmet i samband med programstart. I samband med Kick-Offen sker en invägning och mätning.

Halvtidsträff sker på bestämda platser efter cirka 8 veckor av programmet. Under halvtidsträffen sker återigen en vägning och mätning. Vi kommer gå igenom den andra halvan av programmet.

Slutträff sker sista dagen av programmet på bestämda platser. Under denna träff sker en slut-vägning och mätning och vi summerar och utvärderar tillsammans programmet.


ÖVRIGT

Som deltagare i distansprogrammet, oavsett startdatum eller ort, kan du välja att köpa till PT pass (2h per träff för 1100 kr inkl. moms). Du kan köpa till PT pass innan eller när som helst under programmets gång. Väljer du att köpa till PT pass redan från start, vänligen ange antal PT pass i meddelandefältet nedan.

Du kommer dagligen få en videohälsning från din Coach.

Individuell anpassning av kost- och träningsschema sker löpande under programmets gång.

Du som deltagare har ett individuellt ansvar att vara tydlig med att rapportera till din coach om hur gymträning, konditionsträning och kostschemat fungerar. Detta för att din coach på bästa tänkbara sätt ska kunna hjälpa dig att nå ditt mål.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till distansprogrammet. Faktura kommer att mailas till angiven mailadress. Har du frågor om programmet eller vill veta mer, kontakta oss gärna!

 

BETALNINGSVILLKOR

Anmälan till programmet är inte komplett förrän anmälningsavgiften är betald (faktura på anmälningsavgiften kommer att sändas till den mailadress du anger i anmälan). Anmälningsavgiften kan inte delas upp och betalas inte tillbaka vid eventuella avhopp.

Deltagaravgiften kan delas upp på 4 betalningar. Minst 25% ska vara betalt innan uppstart och allt ska vara betalt innan programmet avslutas.

16 Livsomvändande veckor

“Jag satte ett mål för mig själv. Jag vill leva ett friskare och sundare liv och så länge som möjligt. 16 weeks of hell har varit livsomvändande. Under dessa 16 veckor har jag tappat 10,1 kg i vikt och samtidigt justerat min fettprocent från 24.3% till 10.4%.”

Magnus Hedman

16 weeks

ANMÄLAN

Stockholm 18 jan – S L U T S Å L T
Stockholm 19 jan – S L U T S Å L T
Göteborg 26 jan – S L U T S Å L T

Stockholm 18 jan – S L U T S Å L T
Stockholm 19 jan – S L U T S Å L T
Göteborg 26 jan – S L U T S Å L T

DISTANSPROGRAMMET

Datum/ort

Villkor/Anmälningsavgift

Betalning Deltagaravgift